Szeretnénk meglepni egy különleges ajánlattal!

Ha eddig csak fontolgattad, hogy kipróbálsz egy új hajszínt vagy egy teljesen új frizurát, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Törj ki a szürkeségből és valósítsd meg velünk álmaid frizuráját! Most minden szolgáltatásunk mellé ajándék jár, ráadásul Te döntesz, melyiket választod!
Ne késlekedj, a kuponok limitált ideig használhatóak fel! Igényelj ma kupont és váltsd be minél hamarabb, hiszen 30 napon belül a kupon érvényét veszti. Ha beváltottad, új kupont igényelhetsz, de ha lejárt a kuponod még egy további hónapra elszállt a lehetőséged!


 1. 1 Válaszd ki milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni!
 2. 2 Válaszd ki milyen ajándékot szeretnél! Ne feledd, különböző ajándékok választhatóak a szolgáltatás árkategóriájának megfelelően!
 3. 3 Add meg az email címed!
 4. 3+1 Add meg a telefonszámod! Sms-ben fogjuk kiküldeni neked a kuponkódod és emlékeztetőket is fogsz kapni a kupon lejárta előtt!
 5. 4 Sms-ben elküldjük neked a kuponkódot! Ne feledd, a kupont az igénylést követő 30 napon belül* tudod beváltani a választott szolgáltatásra, de a lejárat előtt emlékeztetőt küldünk neked! A 30 napos időtartamon belül kell igénybe venned a szolgáltatást, ezért foglalj minél hamarabb időpontot hozzánk! (Kalkulálj a szalon telítettségével, foglalj minél hamarabb időpontot, hogy biztosan beleférj a 30 napba!) *A kupont a fizetés alkalmával használod fel, ezért az időpontfoglalás nem minősül beváltásnak!
 6. 5 Ezután nincs más dolgod, mint telefonon bejelentkezni a szalonba! Telefonszámunk: + 36 30 415 0922
 7. 6 Eljössz hozzánk a megbeszélt időpontban, elkészítjük neked az álomfrizurát, te pedig a fizetésnél megadod a kuponkódod!
 8. 7 Tiéd a tárgyi ajándék vagy a kedvezményes ár!
 9. 8 Ha felhasználtad a kuponod, új kupont igényelhetsz!
Ne késlekedj, a kuponok limitált ideig használhatóak fel! Igényelj ma kupont és váltsd be minél hamarabb, hiszen 30 napon belül a kupon érvényét veszti. Ha beváltottad, új kupont igényelhetsz, de ha lejárt a kuponod még egy további hónapra elszállt a lehetőséged!


 • Egy email cím, vagy egy telefonszám megadásával csak egy kupon igényelhető
 • A különleges ajánlat kupont (tárgyi ajándék, vagy kedvezmény esetében is) sms-ben küldjük neked
 • A különleges ajánlat kupont (tárgyi ajándék, vagy kedvezmény esetében is) 30 napon belül tudod felhasználni a kiválasztott szolgáltatásra, de a lejárat előtt emlékeztetőt küldünk neked
 • Ha felhasználtad a kuponod, új kupont igényelhetsz. Ha felhasználatlanul hagytad a kuponod és lejárt az érvényesség, akkor sajnos egy további hónapig nem vagy jogosult új kupon igénylésére
 • Különböző ajándékok választhatóak a szolgáltatás árkategóriájának megfelelően, ezért ajándékválasztás előtt mindenképpen nézd át az árlistát! whitehair.hu/araink
 • Az ajándékot a szalonban tudod kiválasztani, az adott időpontban lévő kínálat szerint.
 • A különleges ajánlat kupon (tárgyi ajándék, vagy kedvezmény esetében is) más kedvezményekkel nem összevonható!
 • Kérdéseidet az info@whitehair.hu email címen várjuk!
 • Bejelentkezni a szalonban kizárólag telefonon tudsz, telefonszámunk: +36304150922
 • A kupont az igénylést követő 30 napon belül* tudod beváltani a választott szolgáltatásra, de a lejárat előtt emlékeztetőt küldünk neked! A 30 napos időtartamon belül kell igénybe venned a szolgáltatást, ezért foglalj minél hamarabb időpontot hozzánk! (Kalkulálj a szalon telítettségével, foglalj minél hamarabb időpontot, hogy biztosan beleférj a 30 napba!) *A kupont a fizetés alkalmával használod fel, ezért az időpontfoglalás nem minősül beváltásnak!
 • Ha meggondoltad magad és másik szolgáltatást szeretnél igénybe venni, akkor igényelhetsz új kupont. Ebben az esetben az előző kuponod érvényét veszti, azonban a lejárati idő azonos marad az első alkalommal igényelt kupon lejárati idejével.
Ne késlekedj, a kuponok limitált ideig használhatóak fel! Igényelj ma kupont és váltsd be minél hamarabb, hiszen 30 napon belül a kupon érvényét veszti. Ha beváltottad, új kupont igényelhetsz, de ha lejárt a kuponod még egy további hónapra elszállt a lehetőséged!
Frufru hajvágás
Ehhez választható ajándékok:
1 havi Magic Hair Kapszula
A Magic Hair hajnövesztő vitamin a természetben is fellelhető vitaminokat tartalmaz, valamint olyan natúr összetevőket, mint a búzacsíra- és aranyköles kivonat, valamint a kovaföld. Ez a különleges kombináció segít szervezetednek a megfelelő működésben, így odafigyelésedet szervezeted csodálatosan ragyogó, hosszú hajkoronával hálálja meg. Az egészséges haj nyitja nem titok! További információA regisztrációs adatok megadásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Pallatrax Hungary Kft. (továbbiakban White Hair) az aktuális akciókról és egyéb információkról az űrlapon megjelölt e-mail címemre elektronikus hírlevelet, valamint azt űrlapon megjelölt telefonszámra sms üzenetet küldjön.

Tiéd a kiválasztott kupon, melyet hamarosan sms-ben fogsz megkapni!

(Ha pár percen belül nem kapnád meg, jelezd nekünk az info@whitehair.hu email címen!)

Foglalj minél hamarabb időpontot! Szeretettel várunk a szalonunkban!
Ne késlekedj, a kuponok limitált ideig használhatóak fel! Váltsd be minél hamarabb, hiszen 30 napon belül a kupon érvényét veszti. Ha beváltottad, új kupont igényelhetsz, de ha lejárt a kuponod még egy további hónapra elszállt a lehetőséged!