Kedves vendégeink, örömmel értesítünk benneteket, hogy szalonunk újra nyitva áll előttetek! Azonban a jelenlegi helyzetre való tekintettel, szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy bevezettünk pár fontos óvintézkedést, melyek a fodrászok és a vendégeink biztonságának érdekében jöttek létre. Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok át új szabályzatunkat, melynek betartását a szalonban való tartózkodásotok ideje alatt fokozottan kérni fogjuk. Időpont foglalása is csak ennek fényében lehetséges! Köszönjük a megértéseteket!

WHITE HAIR ÓVINTÉZKEDÉSEK

Kérjük, lehetőleg ne hozzon magával kísérőt!
A jelenlegi helyzetre való tekintettel, kérjük, nézzék el nekünk az üdvözléskor megszokott kézfogás visszautasítását, helyette köszöntsük egymást illendően szóban, a 1,5 méteres távolságot megtartva.
Kérjük, ha köhög vagy betegnek érzi magát, akkor ne kérjen időpontot szalonunkba, illetve ha már rendelkezik időponttal és időközben betegszik meg, akkor kérjük mondja le az időpontját.
A szalonba való belépéskor vállalja, hogy munkatársunk érintésmentes hőmérsékletmérővel megmérje a testhőmérsékletét, és ha lázas, akkor elhagyja az épületet.
Minden vendégünk számára (aki kéri) díjmentesen biztosítunk védőmaszkot, melyet lehetőleg a teljes kezelés alatt viselni kell! Maszk nélkül nem lehet tartózkodni a szalonban.
Kérjük, használják a vendégeknek kihelyezett kézfertőtlenítőket!
A Szalonban napi többször is szellőztetünk.
Higiéniai asszisztensük napi többször fertőtleníti a fodrász szalont.
Igyekszünk 1-1,5 méteres távolságot tartani a vendégek között.Köszönjük, hogy elolvastad szabályzatunkat!
Vigyázzunk egymásra!