Hosszú haj egy szempillantás alatt

Már mindent kipróbáltál, hogy növekedésre bírd a hajszálaid, de túlságosan makacsok? Ha hosszú és dús hajkorona elérése a célod, mindezt rövid időn belül akkor a legjobb megoldás a hajhosszabbítás. A hajhosszabbítás alapja a megfelelő minőségű póthaj, ezért mielőtt igénybe veszel ilyen szolgáltatást, győződj meg róla, hogy valóban tökéletes állapotú hajat kapsz-e. A póthaj felrakására több módszer is létezik, válaszd a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Kínálatunkból különböző színmélységű, hosszú hajakból tudsz válogatni, hogy biztosan megtaláld a hozzád passzolót.

Miért a White Hair?

Függetlenül attól, hogy hajnövesztéssel küzdesz, vagy csak egy különleges alkalomra szeretnél lélegzetállítóan kinézni, úgy gondoljuk, mindenki megérdemli, hogy álomba illő hajjal tündökölhessen. A White Hair shop póthajaival igyekszünk támogatni a nők önbizalmát, célunk ,hogy mindenki jól érezhesse magát bőrében, szépnek és kiegyensúlyozottnak érezhesse magát, ha nem is adatott meg számára a gyors hajnövekedés.

Kizárólag 1. osztályú, ellenőrzött forrásból származó hajakat forgalmazunk, így aggodalomra nincs ok a beszerzési körülményeket illetően sem.

Póthajaink:
Európai származású – A gyakran használt ázsiai, indiai hajakkal ellentétben, sokkal jobban illeszkedik mind vastagság, mind színmélység tekintetében a magyar vendégek frizurájának többségéhez.
Prémium minőségűek – A póthaj ápolása éppannyira kulcsfontosságú, mint saját hajunk kezelése, ezért különös figyelmet fordítunk a hajak hidratálására.
Osztályozottak – Talán nem is gondolnád, de akár egyetlen rosszirányba tincsezett hajszál is tönkre teheti a póthajat, ezért szakembereink osztályozott, előkészített hajakat biztosítanak vevőink részére.

100%-ig fertőtlenítettek – Az ápolás mellett, kifejezetten fontos a humán haj higiéniája is, a tincsekbe levágott hajat fontos alaposan megtisztítani felhasználása előtt.

Készen állsz a ragyogóan hosszú hajra?

KATTINTS