Ebben tudsz segíteni

A www.magichair.hu, a www.idhair.hu és a www.izuletdoki.hu weboldalakon online illetve telefonon értékesített, kisméretű csomagok házhozszállításában főként Budapest területén, pénzkezeléssel (nektek fizet a vásárló a csomag átvételekor) Ritkábban előfordulhatnak egyéb, telephelyek közötti fuvarok (levelek, csomagok átszállítása stb..), postai és banki befizetések és egyéb apróbb ügyintézések.

Téged keresünk, ha

Rendelkezel a budapesti hatékony közlekedéshez szükséges kellő helyismerettel és rutinnal, és meg tudsz birkózni a Budapestre jellemző közlekedési dugók kihívásaival. Örömmel látnánk, hogy saját dízel autóval rendelkezel, és tudnál azzal nálunk dolgozni, cserében mi szerződésben garantáljuk, hogy anyagilag támogatjuk az autód szükséges szervizeit / javításait. Legyél precíz, mivel pénzkezelést is végzel, ezért fontos a pontos adminisztráció és elszámolás.

Amit ígérhetünk

A munka 9 órakor kezdődik, és általában maximum 20 csomagot kell kézbesíteni. Igyekszünk a csomagokat- amennyiben erre lehetőség van – úgy kiosztani a munkatársaknak, hogy ne egymástól messzire essenek a címek, így az is előfordulhat, hogy 17 óráig sem kell dolgozni, ha minden csomagot kiszállítottál. Profi, webes alkalmazásban rögzítheted a csomagok státuszát és követheted nyomon a teljesítményed, átvételi arányod. A fizetésre nem lesz panaszod, amennyiben a kézbesítési arányod 94% felett lesz (általában 96% szokott lenni)

Itt kell dolgozniÍgy tudsz jelentkezni

Ha úgy érzed, hogy több információra lenne szükséged, akkor jelentkezz e-mailen, a futar@whitehair.hu címre elküldött önéletrajzoddal, illetve bármilyen információt szívesen olvasunk, amelyet meg szeretné velünk osztani magadról, vagy az eddigi tapasztalataidról.