Bővülünk, gyarapodunk

Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta állandó csapattal dolgozunk, és kizárólag akkor van szükség új munkatárs felvételére, ha babavárásra / babaáldásra kerül a sor vagy a például a munkatárs külföldre költözik, vagy hasonló módon megváltozik az élethelyzete. Jelenleg szívesen fogadjuk akár a pályakezdők akár a tapasztalt szakemberek jelentkezését azonnali, vagy akár későbbi munkakezdéssel.

Téged keresünk, ha

Nem okoz gondot a haj világosítása, festése, vágása és igényes vagy magadra és a munkádra egyaránt.
Szeretsz a hajakból valami újat, valami szépet / szebbet alkotni és mindig törekszel arra, hogy a vendég elégedetten távozzon.
Megtalálod a közös hangot a munkatársakkal és vendégekkel egyaránt.

Amit ígérhetünk

Tudom, hogy sok fodrász állásajánlat közül lehet szemezgetni, ezért fontosnak tartom elmondani, melyek azok az ELŐNYÖK, amelyekben akkor részesülsz, ha a White Hair fodrászatot választod első munkahelyednek vagy átszegődsz hozzánk:

Betanítás:
mielőtt munkába állsz, bemutatjuk neked részletesen az általunk használt termékeket illetve babafejen vagy akár élő modellen a legjellemzőbb festési technikákat (ombre, copacabana, balayage), így még magabiztosabban fogod az első vendéged haját a szalonunkban elkészíteni.

Rugalmas beosztás:
nálunk 3 féle beosztásból választhatsz, akár olyat is, amelyben rengeteg olyan munkanap van, amikor csak 17 órára kell jönnöd dolgozni, vagy már hazamehetsz délben! Ennek köszönhetően van szabadidőd amit arra fordíthatsz, amire csak szeretnéd. Átlagosan maximum heti 40 óra munkavégzésről van szó - beosztástól függően.

Minimális hétvégi munkavégzés:
vasárnap egyáltalán nem vagyunk nyitva, minden második szombaton kell csak dolgozni 9-17 óráig. Vannak olyan beosztások is, amikor egyáltalán nem kell szombatokon sem dolgozni.

Laza munkaidő:
amennyiben a munkaidő vége előtt fél órával már végzel vagy nincs vendéged, szó nélkül hazamehetsz, nem kell feleslegesen bent ülnöd a szalonban

Munkatempó:
nálunk bőven van idő a minőségi munkavégzésre egy-egy vendég esetén és nincsenek vágások / szárítások rászervezve a hajfestés/szőkítés hatóidejére! 99%-ban időpontra jönnek a vendégek, tehát ha hamarabb végzel egy vendéggel, akkor is pihensz, amikor várod a következő vendéged.

Képzések:
Meggyőződésünk, hogy szakmailag mindenkinek vannak olyan területek, amelyek fejlesztésre szorulnak, és ez minden munkatársnak más és más lehet. Nálunk 50 000 Ft / félév összegben szabadon választhatod ki, hogy milyen képzésre szeretnél elmenni az adott félévben és a White Hair finanszírozza Neked. Munkakezdés előtt megtanítjuk a legnépszerűbb festési technikákat, amelyeket alkalmazunk és felkészítünk Téged, hogy maximálisan és könnyedén ki tudd elégíteni vendégkörünk igényeit. Rendszeresen járunk nemzetközi szakmai kiállításokra, amelyeket a White Hair finanszíroz! Voltunk már Londonban, Rómában, Párizsban, Bolognában és legutóbb Milánóban.

Fizetés: alkalmazotti munkatársi viszonylatban kiemelkedő FIX kereseti lehetőséget biztosítunk, amelyet sok-sok egyéb EXTRA pénzkereseti lehetőséggel bővítünk:

  • 3 havonta BÓNUSZT fizetünk mindenkinek
  • Minden hónapban (!) INGYEN "vásárolhattok" 20 000 forint értékig a professzionális ID Hair vagy Magic Hair termékekből
  • útiköltséged és telefonszámlád költségét belekalkuláljuk a béredbe

Itt kell dolgozni

Így tudsz jelentkezni

Ha úgy érzed, hogy több információra lenne szükséged, akkor jelentkezz e-mailen, a karrier@whitehair.hu címre elküldött önéletrajzoddal, illetve bármilyen információt szívesen olvasunk, amelyet meg szeretné velünk osztani magadról, vagy az eddigi tapasztalataidról.