Ebben tudsz segíteni

A fodrászatok, fodrász szalonok, valamint fodrászkellékesek részére forgalmazott ID Hair ( www.idhair.hu ) termékcsaládunk bemutatásában új és meglévő partnereknek, valamint a www.magichair.hu oldalon található termékek bizományi kihelyezésében és nagykereskedelmi értékesítésben, képviseletében.

Téged keresünk, ha

Nem okoz gondot az új partnerekkel, emberekkel történő kapcsolatfelvétel és kommunikáció, akár telefonon akár személyesen. Jó a megjelenésed és meggyőzően tudsz kommunikálni. Képes vagy ráhangolódni és ráérezni arra, hogy mire van szüksége az adott partnernek és hol tudsz a mi termékeinkkel segíteni neki.

Amit ígérhetünk

Több száz partnerünk van már, így nem kell a nulláról indulnod, rögtön lesznek stabil és fix partnerek, akikkel ápolni tudod a kapcsolatot Munkavégzésed külön hideg hívásokkal segítik a telefonos munkatársaink, akik a „kezed alá” dolgoznak és időpontokat egyeztetnek neked a termékeink bemutatására, továbbá nagy költségvetésű online marketing és telemarketing kampányokkal könnyítjük meg az életed, hogy amikor meggyőzni kell a partnert, akkor már egyszerűbb legyen a dolgod. Saját marketing, grafikus és IT csapat is a segítségedre van, ha egyedi elképzeléseid lennének.

Magas FIX alapfizetést + érthető, egyszerű és motiváló jutalékrendszert biztosítunk.

Itt kell dolgozni

Így tudsz jelentkezni

Ha úgy érzed, hogy több információra lenne szükséged, akkor jelentkezz e-mailen, a sales@whitehair.hu címre elküldött önéletrajzoddal, illetve bármilyen információt szívesen olvasunk, amelyet meg szeretné velünk osztani magadról, vagy az eddigi tapasztalataidról.